През месец февруари се очаква Huawei да представи новия модел смарт часовник Huawei Watch 2. Популярният портал Venture Beat публикува неофициална информация, че главната особеност устройството ще бъде възможността за поставяне на SIM-карта.

Според тази информация, смарт часовникът ще работи под управлението на операционната система Android Wear 2.0, която трябва да излезе на 9-ти февруари тази година. Външният вид на устройството ще бъде по-спортен. Очаква се, че дисплеят ще бъде с диагонал 1,4 инча, а купувачите ще могат да избират часовник с кожена каишка или метална верижка. Но най-главното е наличието на слот за SIM-карта, което ще даде възможност за осъществяване на телефонни позвънявания без Wi-Fi и без наличието на смартфон наблизо.

Новият смарт часовник Huawei Watch 2 се очаква да бъде представен по време на голямото изложение MWC 2017, насрочено за края на февруари в Барселона. Това няма да е първият смарт часовник с Android Wear 2.0. Тази чест се пада на LG Watch Sport и LG Watch Style, които трябва да бъдат представени заедно със самата операционна система на 9-ти февруари.

Първата версия на часовника Huawei Watch, показана на изображението, бе представена в началото на месец септември 2015 година.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за