Снимки и характеристики на видеокартата Colorful iGame GTX 1080 Ti Vulcan X OC с LCD-екран

0
52

Colorful публикува днес спецификациите и подробни снимки на новия си графичен ускорител iGame Vulcan X OC, на базата на GeForce GTX 1080 Ti. Става дума за модел, който по-рано се появи в Мрежата и заинтригува много ентусиасти с наличието на LCD екран върху охладителната си система.

Адаптерът с пълното име Colorful iGame GTX 1080 Ti Vulcan X OC е оборудван от производителя с мощния трислотов охладител SWORIZER с три вентилатора и екран, изобразяващ текущото състояние, топлоразсейваща пластина с пълно покритие, 16+2-фазна захранваща подсистема и разбира се фабричен овърклок.

Ако се съди по представените от разработчика характеристики, пред нас стои едно от най-мощните решения на базата на GTX 1080 Ti. Ускорителят се характеризира с базов показател на честотата на GPU, който е 1620 Mhz, но с автоматично форсиране до 1733 Mhz. По тези показатели, картата е идентична с модела Zotac GTX 1080 Ti PGF Extreme OC, но все пак с 13 Mhz е по-бавна от GTX 1080 Ti 11GB AORUS Xtreme Edition на Gigabyte.

Colorful iGame GTX 1080 Ti Vulcan X OC ще предложи на потребителите видео-изходите DisplayPort (х2), HDMI (x2) и DVI, а в непосредствена близост до тях се намира и превключвателя на режима на работа. За функционирането на картата са предвидени два конектора 8-pin PCI-E Power. В продажба, ускорителят ще се появи в началото на следващия месец, но производителя все още не е обявил цената му.

Наред с описания по-горе модел, Colorful подготвя още три. Флагманската модификация KUDAN и NEPTUN с водна охладителна система, както и Customization, която най-вероятно ще се произвежда в ограничен тираж.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за