Собствениците на хромбуци могат да се възползват от 60-дневна trial версия на Google Play Music All Access

0
15

Google Play Music All Access е доста амбициозна услуга, която, за съжаление, все още не е достъпна в цял свят. По последни данни достъп до нея имат потребителите на деветнадесет страни, сред които Чехия, Финландия, Унгария, Лихтенщайн, Холандия, Русия, Швейцария и други. Някои от тях безспорно вече я използват, за да слушат собствената си музика или онлайн радио без реклами. Други, обаче, може би се двоумят дали услугата си заслужава.

Google, разбира се, искат да ни убедят, че Google Play Music All Access наистина си заслужава. Ето защо те стартираха нова инициатива, в рамките на която всеки собственик на хромбук, който използва лаптопа си, за да се регистрира в услугата, ще може да я използва абсолютно безплатно шейсет дни. Тази оферта, обаче, не е валидна за хора, ползващи Google Play Music All Access при условията на друга оферта както и за съществуващите вече потребители на услугата.

След като срокът на офертата изтече, собствениците на хромбуци ще имат възможността да продължат да ползват услугата, заплащайки $9,99 месечно. Парите могат да бъдат директно преведени от Google Wallet. Разбира се, ако са решили, че Google Play Music All Access не им допада, потребителите винаги могат просто да се откажат от нея.

 

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари