8.7 C
София

Състоя се анонсът на пълноформатния компютърен корпус Rosewill Rise Glow

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
Компанията Rosewill показа пред световната общност новия си пълноформатен Full-Tower компютърен корпус, носещ търговското име Rosewill Rise Glow, който е с изцяло черно цветово оформление и е съвместим с дънните платки до E-ATX. Кутията има линейни размери от 233 х 440 х 550 mm и тежи цели 14 кг, а за направата й производителят е използвал висококачествените стоманени SECC листове. Както виждате, корпусът има доста малка дължина и производителя е преместил дисковите клетки в дъното, така че потребителите да могат да използвал в Rosewill Rise Glow видеокарти с дълга база.


Вътре в шасито бъдещият собственик ще може да монтира две 5,25-инчови оптични устройства и чифт 3,5-инчови дискове. За последните между другото се поддържа монтажа и на 2.5-инчови устройства. Също така на предния панел на кутията има още едно 2.5-инчово отделение.


Що се отнася до охлаждането на компонентите, намиращи се в кутията Rosewill Rise Glow, с тази задача са ангажирани три предни 120 милиметрови вентилатора със синя LED подсветка и един 140-мм вентилатор на задния панел. Освен това, в горната част на кутията има още два 140мм вентилатора. На I/O панелът са изведени два порта USB 3.0, четири USB 2.0 и чифт аудио-жакове.

Трябва също да се отбележи, че за купувачите е достъпен и модел Rosewill Rise, който е без подсветка.
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини