С Hauppauge USB-Live превръщаме видеокасетите си в дигитални файлове

0
31

Със сигурност пазите вкъщи поне няколко стари видеокасети със записи от детството или сватбата ви. Има много места, в които можете да превърнете видеокасетите си в DVD-та, но това може да ви струва повече, отколкото може да отделите. Ако, все пак, имат голяма видеотека, която искате да пазите и в цифров формат, можете да пробвате продукт на име Hauppauge USB-Live.

Това е един от най-лесните начини да превърнем записаното върху една видеокасета в дигитален файл. Трябва ни само компютър и работещо видео. Устройството има размерите на USB памет и може да се включи в различни аналогови видео устройства като камери, видео плейъри и други. След това аналоговият сигнал се изпраща до компютъра чрез USB. Това означава, че можем да гледаме записа директно на екрана му или просто да го запишем като обикновен видео файл.

Образът, който ще видим на екрана на компютъра, е със стандартна резолюция от 720 х 576 пиксела. Видеото може допълнително да се обработва с помощта на вградения софтуер ArcSoft ShowBiz 3.5. Минималните спецификации, които компютърът ви трябва да покрива, за да поддържа устройството, са 2.8GHz-ов едноядрен процесор или 1.8GHz-ов многоядрен процесор и Windows XP.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари