Таблетите Asus Transformer скоро ще получат Jelly Bean

0
61

На страницата си във Facebook за Северна Америка Asus обявиха, че съвсем скоро таблетите им от линията Tranformer ще получат ъпдейт до последната версия на Android OS – Jelly Bean. С други думи, с ъпдейта в следващите месеци ще се сдобият моделите Transformer Pad, Transformer Pad Prime и Tranformer Pad Infinity.

Освен това потвърждение, за съжаление, нямаме посочена дата, на която ъпдейтите ще станат достъпни за собствениците на изредените по-горе устройства. От Asus също така не конкретизираха дали други техни мобилни продукти с Android ще получат последната й версия. Те коментираха, че „обмислят“ тази стъпка, но нямат готовност да обещаят каквото и да било.

Е, тези, които вече притежават или планират да си купят таблет Tranformer, поне могат да бъдат щастливи, че ще ползват последната версия Android с всички нововъведения в нея. В момента Tranformer Pad се продава на цена от около $384, за която потребителите получават процесор Tegra 3, 1GB RAM, бързо свързване с Wi-Fi мрежи и GPS.

Tranformer Pad Prime може да се намери на цени от $400 до $500. Той превъзхожда оригиналния Transformer с по-лекия си и тънък дизайн, иначе има подобни екстри. И накрая, Transformer Pad Infinity е най-скъпият модел от тази линия с цена доститаща $600. Анализаторите посочват като най-голям плюс високата резолюция на екрана му и качествената задна камера.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари