Таблетът Surface закъснява с пристигането си в Европа

0
19

Множество европейски потребители, поръчали си таблета Surface, трябваше да получат поръчката си на 26 октомври. Изглежда обаче доставките на устройството закъсняват. Днес Microsoft официално се извиниха на клиентите си в Европа и, като компенсация за по-дългото чакане, им подариха по един ваучер на стойност 50 евро.

Около доставките на Surface на Стария континент се възцари истинско объркване преди няколко дни, когато мнозина споделиха, че са получили имейл касаещ датата на получаване на поръчаното от тях устройство. В тези имейли е пишело, че доставката на Surface ще бъде забавена до ноември. От екипа към Surface обаче уточниха в Twitter, че имейлите са били неточни и че клиентите трябва да очакват таблетите си на обещаната дата.

Както стана ясно обаче това няма да стане. Единственото, което не е ясно е защо са забавени доставките. Говорител на Microsoft успокои европейските потребители, че се работи усилено по проблема, но така и не бе дадена причината за него.

Що се отнася до ваучерите, те са приятен жест от страна на Microsoft, макар че едва ли ще успеят да се преборят с разочарованието на някои. Въпреки това, за 50 евро потребителите могат да си купят доста неща от онлайн магазина на компанията.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за