fbpx
16.8 C
София

Телевизорът Panasonic FX700

Най-четени

Най-изгодният начин да се докоснете до 4K HDR образи в ултра-тънък, първокласен дизайн

Както може би вече установихте, още от отразяването ни на събитието на Panasonic, свързано със стогодишния им юбилей, новата продуктова гама 4K LED телевизори се отличава с добре познатото ни качество и спиращ дъха дизайн.

Тънки, оформени със стъкло и впечатляващи от всеки ъгъл, новите водещи серии LED телевизори на Panasonic се отличават с изисканите си рамки, познати ни до сега само от най-високия клас.

Моделът FX700

който от компанията определят като „междинен“ според нас е едно от най-добрите решения, когато искате да вземете последен модел телевизор, но на цена, отстъпваща с не малко от тази на премиум моделите.

FX700 предлага много от предимствата на FX740, включително Local Dimming (Локално затъмняване), HDR Brightness Enhance (Увеличаване на яркостта на HDR картината), Wide Colour Spectrum (Широк цветови спектър), Virtual Look Up Table (Виртуална таблица на съответствие) и същите големи и с 20% по-ярки 4K HDR кинематографични дисплеи.

При FX700 има и значителни подобрения в сравнение с предходните модели, като например нова метална рамка Slim Edge, изработена от висококачествени материали. Той също така разполага с регулируема поставка с многофункционален дизайн „Switch Design“, който позволява поставката да бъде настроена на пълната ширина на телевизора или да бъде направена по-тясна, в зависимост от предпочитанията на потребителя.

И още нещо важно: Всички модели 4K LED телевизори на Panasonic за 2018 г. са оборудвани с технологията за динамични метаданни HDR10+ и се отличават с привлекателен, елегантен дизайн

Това означава, че вие може да сте едни от първите, които ще се насладят на новата платформа, създадена от 20th Century Fox, Panasonic и Samsung, която стана реалност съвсем скоро.

HDR10+ представлява развитие на съществуващия телевизионен формат HDR10 за картина с висок динамичен диапазон (HDR). Като подобрена версия на HDR10, HDR10+ добавя динамични метаданни към всеки кадър, благодарение на което тези оптимизирани HDR данни дават възможност за пресъздаване на висококачествени, реалистични картини от по-широка гама дисплеи.

Не са забравени и геймърите

За да отговори на изискванията и на най-опитните геймъри, при новите LED екрани за 2018 г. е предвиден специален режим за игри 4K Game Mode с най-бързото време за реакция на модели Panasonic. Това гарантира, че 4K HDR геймърите ще се наслаждават на възможно най-впечатляващото изживяване. При този високоскоростен режим се извършва изключително бърза обработка на изображенията. Това осигурява ясни и прецизни HDR образи. Дори при 4K игрите, в които има бързи движения и се изисква много бърза реакция.

Ето какво предлага FX700 накратко
  • 4K LED телевизор с 1600Hz. Отключва потенциала на 4K висококачествена обработка на изображенията за подобряване на движенията, цветовете и контраста;
  • Wide Colour Spectrum (Широк цветови спектър). Модерна обработка на цветовете за пресъздаване на по-живи и реалистични картини;
  • Multi HDR поддръжка. Широка съвместимост с различни HDR системи, използвани от различни HDR източници;
  • Local Dimming. Оптимизиран контрол на подсветката, със задно осветяване само там, където е необходимо, за по-висок контраст и подобрено изобразяване на нюансите;
  • Многофункционален дизайн „Switch Design“. Възможност за адаптиране към различни стилове в интериора чрез регулируема поставка.

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини