Телефон на ЦРУ стъпва на нашия пазар

8
8


„Мобилтел“ пуска на пазара добилото популярност на Запад устройство BlackBerry. То е решение за сигурен, постоянен и лесен достъп до вашия e-mail акаунт директно от мобилното ви устройство.

BlackBerry ви позволява винаги да имате достъп до своя e-mail и да:
• Изпращате и получавате e-mail съобщения в реално време благодарение на BlackBerry „push“ технологията – получавате e-mail съобщения на мобилното си устройство, докато сте в движение, без периодично да проверявате входящата кутия за нови съобщения.
• Разглеждате прикачени файлове, като Microsoft Word, Excel, Power Point, Adobe PDF.
• Контролирате задачите от календара си, така че никога да не пропускате важни събития или да насрочвате дублиращи се срещи.
• Получавате достъп до контактите си дори когато сте извън офиса.
• Браузвате в интернет и локалната мрежа от вашето BlackBerry устройство, все едно, че сте пред персоналния си компютър.

BlackBerry комбинира e-mail, персонален органайзер и мобилен телефон в едно единствено устройство – толкова малко, че се побира в джоба ви. Повече информация можете да получите тук.

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
8 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
3 Автори на коментарите
NickytttttGizmo на българскиgreystorm3dfx Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Nicky
Nicky

То по тази логика май и комуникаторите на нокиа (S80) трябва да са на ЦРУ 😉

ttttt
ttttt

stupid…

Белгиеца
Белгиеца

Лелеееее, цените им …
http://mtel.bg/corporate/services/bb/prices.php
ох боли !!!

greystorm
greystorm

Самото ПДА, може да се намери и на по/ниска цена. Вижте цените на абонаментите! Можете да ползвате BlackBerry връзката единствено ако имате абонамент :), а цените за 10МБ започват от 30лв

3dfx
3dfx

глупаво е общо взето…на запад нашумя,но понашите земи са много по-актуални,удобни и поне според мен много по-функционални комуникатор серията на NOKIA и S9xxx серията на SE

balivo
balivo

Така е… тук (САЩ) са много популярни, защото ги ползват корпоративни клиенти…и просто ти го дават без да плащаш нищо – от работата… Идеята е, че няма как да се оправдаваш, че не си видял навреме емаила от шефа… 🙂 гадна работа а?

ttttt
ttttt

telefona izglejda po-zle ot guza mi…

fivi
fivi

Ама ти и гъз ли имаш бе ей – май ти е киселко гроздето – и пиши на БЪЛГАРСКИ :angry: