fbpx
2.8 C
София

Тийзър от LG показва таблета G Pad 8.3

Най-четени

Още в края на юли LG патентоваха името „G Pad“ без да обещават нищо конкретно във връзка с устройството, което ще го носи. След това обаче южнокорейската компания периодично загатваше, че работи върху нов таблет. Е, вече няма никакви съмнения. LG официално разкриха, че действително готвят нов таблет на име G Pad и пуснаха тийзър видео в YouTube като потвърждение на новината.

Във видеото, което можете да гледате по-долу, представители на корейската компания питат случайни хора по улиците как си представят идеалния за тях таблет. LG, разбира се, имат предвид, че техният собствен таблет ще успее да изпълни всички тези очаквания. В тийзъра не се говори за конкретни спецификации, но са загатнати неща като 8,3-инчов Full HD дисплей, тънки размери и възможност за свързване със Smart телевизори.

За съжаление тийзърът не дава никаква информация за външния вид на таблета. По-късно обаче в Мрежата се появи рендер показващ G Pad 8.3 поставен до смартфона от същата линия – LG G2. От изображението се вижда, че двете устройства доста си приличат като дизайн: и двете имат правоъгълно извито шаси, говорител в горната част и изчистени хоризонтални рамки. В горната дясна част на таблета, също така, виждаме нещо, което вероятно е бутон за включване.

Това е и цялата информация, с която разполагаме в момента. Анализаторите смятат, че LG ще представят таблета още следващата седмица по време на технологичното изложение IFA в Берлин.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини