Тим Кук потвърди опасността от недостиг на новия iPad Mini

2
20

Ако сте си поръчали на Дядо Коледа да ви донесе новия iPad Mini, може би ще трябва да му пратите още едно писмо с малко по-различно желание. Още преди няколко дни в Мрежата се появи информация от анализатори, които предупредиха, че е възможно Apple да не разполагат с достатъчни количества от новия си таблет с Retina Display. Изглежда, че прогнозите ще се оправдаят.

По време на последния си финансов отчет, Главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук гордо заяви, че „Тази година ще имаме iPad Коледа“. Кук, обаче, трябваше да признае, че ситуацията с новия iPad Mini все още не е особено ясна. „Не знаем дали ще имаме достатъчно количества за това тримесечие или не. Но, така или иначе, никога не можем да знаем какво ще е търсенето преди да започнем да изпълняваме доставките на един продукт.“

Действително, iPad Mini с Retina Display все още не е на пазара и до този момент не сме чули за официална дата на дебюта му.

Ако наистина се стигне до недостиг на таблети, Коледата на Apple едва ли ще е толкова вълнуваща, колкото очаква Тим Кук. Но все пак, компанията ще има други модели от този технологичен клас, с които по всяка вероятност ще успее да спечели от рязко увеличаващите се темпове на пазаруване по време на предстоящите празници.

Както вече споделихме с вас, една от възможните причини за потенциалния недостиг на iPad Mini е забавянето в осигуряването на лицензи за производителите на дисплеи. Apple наистина трябва да обърнат повече внимание върху този проблем, ако още не са го направили.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
pit
pit

Типичен хайп

charle1305
charle1305

Аман от тези прости рекламни трикове,като прочетем това трябва да се хвърлим да го купуваме щото няма да има за всички.:shake_puter: