Премиерата на PlayStation 5 се приближава все повече. Според повечето информация, която кръжи в Интернет, това трябва да се случи през февруари. Sony все още не обявява нищо официално. Докато чакаме това, нека разгледаме нова доза информация за конзолата от следващото поколение.

Преди няколко дни се появи изображение, за което се твърди, че представлява потребителския интерфейс на PS5 от комплект за разработчици.

От него стана ясно, че конзолата ще разполага с 1TB SSD

Сега се появи още една снимка, публикувана от анонимен потребител на платформата SlashLeaks.

Смята се, че това е финалният интерфейс на конзолата

Всичко изглежда на мястото си. Виждаме началния екран. Разбира се, няма как да потвърдим дали снимката е истинска. В мрежата се появява и фалшива информация, като например клип, който уж показва зареждането на конзолата.

Ако снимката е истинска, то съвпада с това, което очакваме. PS5 интерфейсът ще е променен, но задължително ще споделя познати елементи от PS4. По-мащабните промени ще са в иконите и менютата за новите приложения и функции на конзолата.

Очакваме именно потребителският интерфейс да е един от фокусите по време на премиерата на следващото поколение Sony PlayStation. Стискаме палци много скоро да видим конзолата в целия ѝ блясък.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари