Ултрабуковете Lenovo ThinkPad S3 и S5 с нови дизайни

0
33

Lenovo реши да промени дизайните на ултрабуковете си от серията ThinkPad. Строгите правоъгълни очертания ще бъдат заменени от „плаващ дизайн“ – ъглите са заоблени, а устройствата са станали визуално по-тънки.

От Engadget по някакъв начин са се сдобили със снимки, които показват новите устройства – 13-инчовият ThinkPad S3 (кодово име „Labatt“) и 15-инчовия ThinkPad S5 („Guinness“). И двата ултрабука са изработени от алуминий, а краищата на корпуса са изтънени, за да може да се получи визуалната илюзия за тънкост на устройството (подобна техника често използва и Samsung в своите ултрабукове). Както можете да видите от снимките, устройствата ще се продават в сребрист и черен цвят.


За съжаление, в момента няма информация за спецификациите все още. Знаем само, че по-старият модел (S5) ще получи стерео-говорители JBL. Един китайски източник твърди, че официалното обявяване на новите продукти ще се проведе по-късно този месец в Китай. Изхождайки от последното, почти със сигурност можем да кажем, че Lenovo ще пусне своите нови ултрабукове и в Тайван, където от 4 до 8 юни ще се проведе изложението Computex 2013.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари