Фил Спенсър: Хората не осъзнават истинската мощ на Xbox Series X

1
1325

Шефът на Xbox Фил Спенсър призна, че е много предизвикателна демонстрацията на пълните възможности на Xbox Series X в сравнение с това, което предлага настоящия хардуер. В скорошен подкаст Спенсър казва, че най-силните страни на игрите от следващо поколение се отнасят до “усещането” за по-високи и стабилни кадри. 

Проблемът в демонстрацията обаче се корени в отмяната и / или отлаганията на поредица събития поради COVID-19, което изправя Microsoft пред нова дилема що се отнася до това как да представи по-високата производителност на новата машина. Спенсър споделя, че това е ново предизвикателство, тъй като мощта на предишните конзоли веднага ставаше очевидна благодарение на поддръжката на по-добра графика.

“Едно от нещата, за които съм говорил публично преди е, че е много трудно да се изрази какво е усещането да играеш с по-висока честота на кадрите, при това стабилна”, казва Спенсър. “Невъзможно е да се покаже усещането за плавност във видео. Как би могъл да представиш как дадено нещо се усеща по подобен начин?”

Той добавя: “Достигнахме до по-дълбоко ниво на потапяне в преживяванията благодарение на плавността, като така те са в съответствие с визуалните възможности, с които разполагаме. Как можеш да споделиш това с хората имайки предвид в каква ситуация се намира света?”

Въпреки това Спенсър е оптимистично настроен и смята, че ще може да представи Xbox Series X на потребителите както подобава по някое време преди официалното си излизане на пазара в края на годината, за могат хората наистина да усетят възможностите на новата машина. Разбира се, това надали ще се случи скоро, имайки предвид правителствените мерки около социалното дистанциране.

1 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари