fbpx
9 C
София

Флагманският Mi Mix 4 само за една минута донесе на Xiaomi $46 милиона

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Днес стартираха масовите продажби на смартфона Xiaomi Mi Mix 4 и китайската компания публикува интересна статистика за новото мобилно устройство. Представеният нов таблет също предизвика изключително голямо оживление, като първата партида бе разпродадена само за 1 минута. Почти същото е положението с таблета Mi Pad 5, който също привлече голям брой купувачи.

Xiaomi официално съобщи, че че за една минута новият флагман е донесъл на компанията $46 307 000. Традиционно, броят на продадените мобилни телефони не се съобщава, на като се има предвид каква е цената на това устройство, лесно може да се пресметне, че тази партида включва 50 хиляди смартфона.

Ръководителят на това направление Лю Уейбин се извини на потребителите заради малкия брой смартфони в партидата. Той заяви, че компанията е очаквала и е предвидила голямата популярност на този смартфон, но заради дефицита на системите върху чипа Snapdragon 888 Plus не е успяла да запълни складовете. Друг проблем при този мобилен телефон е сложното производство на керамичния корпус.

Засега няма недостиг на Xiaomi Mi Pad 5, но потребителите започнаха да се оплакват, че не достигат фирмените стилуси и калъфите с вградена клавиатура, като това се отнася и за двете версии таблета. Мениджмънтът на Xiaomi успокои всички, като каза, че проблемът ще бъде решен в рамките на следващите няколко дни.

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Nacho
Nacho
3 месеца

Един път телефон на следващият ред …. Днec cтapтиpaxa мacoвитe пpoдaжби нa cмapтфoнa Хіаоmі Мі Міх 4 и ĸитaйcĸaтa ĸoмпaния пyблиĸyвa интepecнa cтaтиcтиĸa зa нoвoтo мoбилнo ycтpoйcтвo. Hoвият тaблeт пpeдизвиĸa изĸлючитeлнo гoлямo oживлeниe, ĸaтo пъpвaтa пapтидa бe paзпpoдaдeнa caмo зa 1 минyтa.

Димитър
Димитър
3 месеца

Дани, преглеждай статиите които публикуваш, „новият таблет“, „формени стилуси“..

Нови ревюта

Подобни новини