Флаш-плеър MSI Mega 552BT с Bluetooth адаптер

0
29

Компанията MSI обнови флаш-плеара си Mega 552 като новия продукт е оборудван с Bluetooth 1.1 адаптер.Новото устройсво получи допълнителния индекс BT и има възможност за взаимодействие с мобилни телефони.Благодарение на поддръжката на профилите Headset и Hands-free плеарът може да бъде използван за запис на телефонни разговори,към него може да бъде включен микрофон както и handsfree.

На дисплея на плеъра може да се види номера на входящтото позвъняване.Освен моделът 552 BT компанията MSI ще пусне още един плеър с поддръжка на Bluetooth, моделът 516 BT.

Mega Player 552 BT ще бъде оборудван с памет с обем от 128 MB до 1 GB,USB 2.0 порт,еквалайзер,имащ режим за обемно звучене(по технологите SRS WOW,използвани в портативните аудиосистеми),вход за микрофон и радиоприемник с възможонст за запис.Потребителят може да сложи собствено лого на дисплея,картинка при включване и картинка за скринсейвър.Паметта на продукта може да се разшири с помоща на карти Secure Digital или Multi Media Card.

Цената на плеара с 512 MB памет ще бъде около 200 долара,а с 1GB памет около 250 долара.Mega Player 552 BT може да бъде намерен на пазара в производство и от други компании например X2.

Източник: hitechbg.com

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари