Френска фирма: Apple пускат нов модел Mac Pro

0
26

Преди около седмица стана ясно, че Apple ще спрат доставките на компютъра Mac Pro в Европа, тъй като остарелият хардуер не се вписва в европейските изисквания за безопасност. Американската компания тогава не коментира дали остарелият компютър ще бъде заменен с подновена версия. От френската компания France Systèmes обаче твърдят, че именно това е планът.

France Systèmes твърдят, че са получили имейл от Apple, в който е било упоменато, че новата линия Mac Pro ще им бъде доставена през пролетта на 2013 година. Дали информацията е достоверна обаче няма как да знаем. За всеки случай слухът даде повод за радост на почитателите на Apple в Европа, които дълго време се оплакваха от остарелия дизайн и функции на Mac Pro, който не е бил обновяван от 2010 година насам. Много потребители изгубиха търпение и се пренасочиха към работни станции с Windows, твърдят анализаторите на пазара в Европа.

Новината от France Systèmes, подкрепена от думите на Тим Кук, че Apple готвят „нещо наистина велико“ за тази година, дадоха зрънце надежда на европейските им почитатели. Според някои, компанията ще представи нова линия Mac Pro с нови възможности и дизайн по време на годишната си Световна конференция на разработчиците, която обикновено се провежда през юни.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари