Функционалният и стилен корпус BitFenix Pandora ATX е готов за дебют на пазара

0
40
Очевидно показания на миналото изложение Computex компактен корпус BitFenix Pandora ITX привлече вниманието на много потребители, тъй като тази година на Computex 2015 компанията показа неговата пълноразмерна версия – BitFenix Pandora ATX. Както се очакваше, новият продукт е събрал в себе си всички характерни черти на вдъхновителя, включително и оригиналния преден панел със заоблени ръбове.

За разлика от предишния модел обаче, който позволява използването на Micro ATX и Mini-ITX дънни платки, в новото устройство може да бъде поставена ATX, а дори и E-ATX дънна платка. Моделът BitFenix Pandora ATX предлага на потребителите осем разширителни PCI-слота, вътрешното пространство е достатъчно за монтирането на процесорен охладител с височина максимум 160 мм и графични карти с дължина до 380 мм и захранване с дължина 220 мм. За твърди дискове и SSD са предвидени две 3,5-инчови и три 2,5-инчови места.

Разработчикът твърди, че кутията може да предложи 4-канален контролер за вентилаторите, като отпред има възможност за монтирането на три 120 мм вентилатора (или два 140 мм), три 120 мм вентилатора (или два 140 мм) отгоре; на задната част има едно място за 120 мм вентилатор. Всички вентилационни отвори в BitFenix Pandora ATX са покрити с прахови филтри, които са прикрепени с магнити. Достъпна е и версия на корпуса, както със страничен прозорец, така и без него.

Между другото, новият корпус има отпред цветен 2.8-инчов дисплей BitFenix ICON, изобразяващ зададена от потребителя картинка, която може да се види не само в Pandora ITX, но и в BitFenix Aegis.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари