fbpx
-3.7 C
София

Хладилник с гласови команди е една от звездите на LG за CES 2021

С InstaView Door-in-Door и UVnano хладилниците предлагат по-добра хигиена, безупречен стил и доказани технологии на LG за свежа храна

Най-четени

По време на първото виртуално издание на CES с LG ще представи новите хладилници InstaView Door-in-Door, които могат да се похвалят с подобрени функции и иновации в дизайна за по-добро удобство за потребителите. Елегантният хладилник разполага с по-голям стъклен панел за своята InstaView Door-in-Door система, а технологията UVnano е интегрирана във вградения диспенсър за вода за още по-добра хигиена. Гласовото разпознаване InstaView пък води удобството за свободни ръце и контрол до съвсем ново ниво в кухнята.

 LG InstaView Door-in-Door е допълнително усъвършенстван през 2021 г

LG InstaView осветява интериора на хладилника само с две бързи докосвания по прозрачното стъкло, докато Door-in-Door намалява вътрешните загуби на студен въздух, като осигурява удобно пространство, за да поддържа често използваните продукти на една ръка разстояние. С по-завладяващ затъмнен стъклен панел в хладилника на 2021 г., новата визия допълва плоския дизайн от неръждаема стомана и елегантната естетика на InstaView Door-in-Door. И тъй като панелът на InstaView е с 23 процента по-голям от предишните модели, може да видите продуктите в него по-лесно от всякога.

Новите хладилници InstaView на LG вече включват технологията на LG UVnano, която използва силата на светлината, за да поддържа ефективно хигиеничен диспенсър за вода без микроби. Представен за първи път през 2017 г. като един най-добрите продукти на компанията за дозиране на вода, UVnano работи веднъж на всеки час, за да премахне до 99,99% бактериите от диспенсъра на хладилника. За допълнително спокойствие потребителите могат да активират и функцията UVnano с натискане на бутон.

Победител в наградата за иновации CES 2021 Best of Innovation, хладилникът на LG InstaView с гласово разпознаване превръща времето, прекарано в кухнята, в по-продуктивно

Вече няма да се налага да се опитвате да отворите вратата на хладилника, докато ръцете ви са пълни с хранителни продукти. Може просто да кажете „Отвори вратата на хладилника“. Интерактивната гласова технология на LG също дава възможност да поискате от хладилника дневния статус или да проверите състоянието на диспенсърите за лед и вода. А с попълването на Amazon Dash, собствениците на жилища могат да поръчват автоматично консумативи като резервни филтри за вода, свързвайки нечия сметка в Amazon с приложението LG ThinQ.

 Всеки нов продукт на InstaView от гамата включва доказаните системи за повишаване на свежестта на LG, LINEARCooling и DoorCooling +  LINEAR Cooling минимизира температурните колебания, които са основна причина за разваляне на храната. Едновременно с това DoorCooling + охлажда равномерно цялото отделение на хладилника, като разпределя мощния въздушен поток от стратегически разположен отвор.

Дебютирайки в хладилниците с френски врати InstaView миналата година, LG Craft Ice сега е наличен при хладилниците InstaView Side-by-Side за 2021 г

Двуинчовите бавнотопящи се ледени сфери, генерирани от системата LG Craft Ice, са страхотно допълнение към визията на напитките, като същевременно ги поддържат хладни за по-дълъг период.

„Популярността на уредите на LG през тази трудна година беше изненада за нас,“ сподели Лю Джае-чол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Ние стимулирахме нарастването на потребителския интерес и изместихме границите на иновациите на уредите, за да предложим вълнуващи продукти през 2021 г.“

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини