Часовникът Loading ни кара да чакаме вечно

1
36

Прозорците с надпис „Loading“ са нещо, което никой не желае да вижда, независимо дали прекъсват играта, която играем или просто сигнализират, че интернетът ни е бавен. Дизайнерът „Max от САЩ“ обаче се е заиграл с този добре познат надпис, поставяйки го на циферблата на часовник. Надписът „Loading“ никога няма да се махне от часовника и ще ни кара да „чакаме вечно“.

Часовникът, който носи името „Loading…“ е представен като проект на студиото по концептуален дизайн Tokyo Flash. Те ще решат дали си струва да бъде превърнат в реален продукт. Иначе, моделът е замислен като часовник за геймъри, които най-добре познават прозорците с надпис „Loading“. Ще го познаят и тези, които са си имали работа с инсталиране на програми, тъй като надписът напомня и лентата показваща прогреса на инсталацията.

А как по-точно разбираме колко е часът? Много просто. 12-те сектора под надписа обозначават 12-те часа. Разбираме дали е сутрин или вечер по процентите отстрани. От 0 до 50% е АМ, тоест сутрин, а от 50 до 100% РМ или вечер. Минутите се определят от втората лента, като можете да ги видите и отстрани. В случая, на картинката долу, са изминали 27 минути след полунощ.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари