16.5 C
София

Черен стилен компютърен корпус Spire Epoxi

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Компанията Spire реши отново да зарадва „модерната“ компютърна аудитория с качествени продукти. Днес производителят ни представя компютърния корпус Spire Epoxi, който е насочен към сърцата и портфейлите на геймърите и ентусиастите. Шасито ще се предлага в черна цветова гама и с внушителни размери, които ще позволяват използването на целия ви набор от любим хардуер.

Дизайнът Full-Tower на шасито Spire Epoxi разполага с физически размери от 595 (Д) x 215 (Ш) x 580 (В) мм при тегло 13,5 кг. На предния панел може да се видят пет 5,25-инчови отделения, а в горната лицева част на шасито Spire Epoxi са разположени конектори USB (x 4), eSATA (x 1) и аудио портове. Освен изброените дотук неща, са налични още осем отделения за 3,5-инчови дискове, а за монтирането на оптични устройства, твърди дискове и PCI платки не са необходими инструменти.

По подразбиране, в корпуса Spire Epoxi се доставят шест 120 мм вентилатора. Два от тях (със синя подсветка) са разположени на лицевия панел, един – в задната част, а останалите три (отново със сини подсветки) – под горния капак.

Закупуването на Spire Epoxi ще стане възможно в края на ноември на цена от 140 американски долара.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини