Ще бъдат произведени само 6 екземпляра от видеокартата Colorful GeForce RTX 3090 iGame Vulcan RNG Editionа

2
920

Китайската компания Colorful анонсира уникалната графична карта Colorful GeForce RTX 3090 iGame Vulcan RNG Edition. Това е съвсем специализирана видеокарта, специално разработена за отбора по киберспорт RNG (Royal Never Give Up) от Китай. Ще бъдат произведени само шест екземпляра от тази графична карта, пет от които ще бъдат дадени на състезателите по киберспорт, а шестата ще ще може да бъде спечелена от потребителите на социалните мрежи.

Очевидно е, че шансовете на обикновения геймър да купя или да получи тази видеокарта са равни практически на нула. Интересно е, че отборът по киберспорт RNG играят League of Legends и не е ясно за какво е необходима толкова мощна видеокарта за една MOBA стратегия.

Новата графична карта има същия дизайн, като оригиналната iGame Vulcan, но цветовата гама е по-различна – тук се използва сатенено-златисти цветове. Друг любопитен момент е, че на за задния панел на видеокартата се виждат логотипите на клана и имената на всички участници.

Новата геймърска видеокарта има три 8-пинови конектора за подаване на допълнително напрежение, Dual-BIOS OC бутон, както и специален малък дисплей за мониторинг на работните режими, който може да се завърта на ъгъл от 90 градуса. Честотата на работа на графичния процесор е до 1785 MHz в boost режим.

Цената на специализираната видеокарта Colorful GeForce RTX 3090 iGame Vulcan RNG Edition не бе обявена.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари