3D Blu-ray система за домашно кино Panasonic SC-BFT80 във вид на саундбар

2
115

Компанията Panasonic представи новия саундбар Panasonic SC-BFT800 – 2.1-канална 3D Blu-ray система за домашно кино. Представеното решение се състои от тесен саундбар, който лесно се монтира под/над телевизора, и елегантен безжичен субуфер. Panasonic SC-BFT800 се позиционира като стилна алтернатива на традиционните многоканални системи за домашно кино.

Още една оригинална особеност в дизайна на саундбара е плъзгащата се врата, зад която се намират вертикално дисково устройство и универсална докинг станция за свързване на iPod/iPhone. Връзката между субуфера и саундбара е безжична. Така субуферът може да бъде поставен в най-удобното място на домашната кинозала, без да загрозява интериора с излишни кабели.

Реализираната в саундбара технология за виртуална 7.1-канална звукова среда (7.1ch Virtual Surround) създава ефект на обемен звук. Новото устройство е оборудвано с четец на карти SD и може да служи и като USB терминал. Препоръчителната цена на SC-BFT800 е 815 евро, като новият продукт ще се появи в продажба в края на април 2011 година.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
0 Автори на коментарите
rvpСт. Стефанов Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
rvp
rvp

Full 3D ? Значи има и Half 3D, т.е. 1,5D… :lol6: