A10 TWS: безжични Bluetooth V5.0 стерео слушалки на достъпна цена

2
794

Новите мини слушалки A10 TWS са един великолепен подарък за любителите на музиката. Те са удобни за носене, лесни за използване и са идеални за спорт. Заедно с техния преносим бокс никога няма да се притеснявате, че зарядът на техните акумулаторни батерии ще свърши.

Слушалките A10 TWS използват Bluetooth 5.0 връзка, с която консумацията на енергия е ниска. След изваждането на слушалките от бокса те автоматично осъществяват връзка помежду си, а ако ги върнете обратно, започват да се зареждат от вградената в бокса мощна батерия. Слушалките са много ергономични и могат да се носят непрекъснато при шофиране, спортуване или просто слушане на музика. Чрез леко докосване на лявата слушалка може да се отговаря на позвъняванията, като същият сензор се използва и за прекратяване на разговора.

Производителят съобщава в спецификациите, че слушалките осигуряват Hi-Fi качество на звука благодарение на използвания специализиран чип и Bluetooth 5.0 безжичната връзка. Всяка слушалка има акумулаторна батерия с капацитет 50 mAh, а капацитетът на батерията в кейса е 300 mAh. Стабилната безжична връзка достига разстояние до 10 метра. С едно зареждане може да се слуша от три до четири часа музика.


Платено съобщение
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари