Acer представи геймърския десктоп компютър Predator X с два процесора Xeon

0
430
Predator X

Два дни преди началото на голямото изложение IFA 2018 компанията Acer показа своя бъдещ геймърски десктоп компютър Predator X. Според производителя, това ще бъде едно от най-мощните игрови устройства на пазара.

На външен вид Predator X прилича на обикновен геймърски десктоп компютър с отверстия за вентилаторите, светодиодна подсветка и масивен логотип „Predator“ на предния панел. Но поставеното в компютърната кутия е много по-интересно. Това са два процесора Intel Xeon и 12 DIMM ECC слота за оперативна памет. Възможно е поставянето на до 192 GB оперативна памет. Предвидено е инсталирането на две видеокарти Quadro RTX 8000. Използват се единствено флаш дискове с голям капацитет; няма хард дискове. Посетителите веднага пресметнаха, че цената само на хардуера на Acer Predator X превишава $50 000.

Това е огромна мощност, която ще се справи с всяка игра и със сигурност ще достави удоволствие на геймърите. Acer заяви, че новият Predator X е подходящ за потребителите, занимаващи се с рендиране, разработват игри и използват софтуер за редактиране стриймовете на игри.

Подобно на много от анонсите на Acer тази година, и тук не са дадени подробните спецификации и цената.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за