Acer Aspire One 533 ще бъде достъпен на 1 юли

0
29

Новият Aspire One 533 не само изглежда прекрасно на външен вид, той е перфектно устройство за развлечение по всяко време и на всяко място, предлагайки ултра портативност, оптимална мощност и т.н. Също така, можете да гледате безупречно HD уеб съдържание.

Aspire One 533 идва с компактен 28 см (10.1″) дисплей и тънък корпус. Светлият му дизайн го прави подходящ за хора, които са постоянно в движение. Хубавият изглед е комбиниран с 10-часов живот на батерията, естествено за повече забавление.

С устройството можете да правите повечето от онлайн задачите, благодарение на дисплей Acer CrystalBrite LED, който има съотношение на страните 16:9. В допълнение, разширените комуникационни технологии махат бариерите на времето и разстоянието – Wi-Fi, LAN допълнителния 3G модул или Bluetooth 3.0. За да пишете кратки съобщения, правите снимки или видео конференции е предвидена уеб камера Acer CrystalEye и цифров микрофон.

Ако искате да се наслаждавате на по-голяма картина, Aspire One 533 е оборудван с HDMI порт, разрешавайки лесното свързване на компютъра към телевизор или мултимедиен проектор.

С 250-гигабайтовия твърд диск имате достатъчно място за вашите мултимедийни архиви, плюс това компютърът разполага с четец на карти. Този енергоефективен нетбук е квалифициран с Energy Star v5.0 и съвместим с изискванията на RoHS и WEEE EU. Също така, разполага със задно LED осветление, което означава, че не съдържа живак.

Aspire One 533 ще бъде достъпен на пазара от първи юли.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари