Active Media Products започна с доставките на носителя USB DOM

0
19

Компанията Active Media Products е разработила компактна флаш-памет във форм-фактор low-profile DOM (disk on module). Тя е проектирана директно да се включва към USB 2.0 конектора на дънната платка.

Представеното устройство има размери 35×21 мм, което го прави най-компактния продукт в линия DOM на компанията Active Media Products. Той съдържа флаш-памет MLC (Multi-Level Cell) NAND, чийто капацитет може да бъде 8 или 16 GB. Максималната скорост за четене на устройството е 26 MB/s, а максималната скорост на запис – 12 MB/s. Моделът консумира само 150 мАч електроенергия. В допълнение, модулите DOM са по-устойчиви на удар, вибрации, прах и високи температури в сравнение с традиционните твърди дискове, което ги прави подходящи за използване в индустриални системи.
Новият носител на информация low-profile DOM, производство на Active Media Products, вече се продава за около $ 35 и $ 65, съответно за моделите с капацитет на паметта от 8 и 16 GB. Освен това, устройствата ще се предлагат с доживотна гаранция за качество от производителя.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за