ADATA готви защитения портативен диск SH14

0
27

Компанията ADATA анонсира пускането на преносимия диск SH14, който има високо ниво на защита на данните от негативни външни влияния.

Корпусът на устройството е изработен от силикон и предпазва вътрешните компоненти от удари, вибрации и влага. Вътре в корпуса е разположен 2.5-инчов твърд диск с интерфейс SATA, който е със скорост на въртене на шпиндела 5400 об/мин. Капацитетът на твърдия диск може да бъде 500 GB, 750 GB или 1 TB. За връзка със системата се използва високоскоростния интерфейс USB 3.0, който също служи за съхранение на устройството. Когато SH14 е свързан чрез съответния порт към компютъра или ноутбука е в състояние да предостави скорост за пренос на данни до 90 MB/s. Преносимият твърд диск ADATA SH14 има размери 122,2×82,8×19,9 мм и тегло от 210 грама. Той ще се предлага в черно и червено цветово изпълнение на корпуса. В допълнение към защитата на данните от физически въздействия, производителят предлага защита срещу софтуерни заплахи. По този начин, потребителят може да използва антивирусния софтуер Norton Internet Security 2011 (60-дневна пробна версия) и приложението HDDtoGo, предназначено за архивиране на данните. Устройството ще се предлага с 3-годишна гаранция за качество от производителя.

Информация за началото на продажбите и препоръчителните цени на различните модели преносими дискове ADATA SH14 все още няма.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за