Adata излиза на пазара на геймърските лаптопи и монитори

1
766

Тайванската компания Adata Technology, известна преди всичко като производител на дискове и оперативна памет, възнамерява да разшири своята дейност. По време на януарското изложение Adata възнамерява да представи редица устройства за геймърите, включително лаптопи, монитори и периферия.

Първи е 15,6-инчовият геймърски лаптоп XPG Xenia 15. Устройството ще има IPS дисплей с Full HD резолюция и ще се баира на процесорите Intel Core i9 от -то поколение. Логично, в лаптопа ще се използва топ-диска Adata XPG SX8200 Pro.

Компанията ще предложи и геймърския миникомпютър XPG Gaia. Устройството е поместено в 5-литров корпус и има един PCI-Express x16 слот и място за видеокарта с дължина до 200 мм. Захранването се осъществява от външния компактен модул XPG Gaia с 80 Plus Platinum сертификат.

Adata ще предложи и геймърския монитор XPG Photon с 27-инчова IPS матрица. Устройството ще поддържа технологията Vivid Color Eye-Safe Display за филтриране на синия цвят.

За мощните компютри се предлага компютърната кутия XPG Volta с цилиндрична форма, направена от висококачествени метал и стъкло. Корпусът е подходящ за E-ATX дъна, като има място и за водно охлаждане.

И накрая, Adata ще представи слушалките XPG Precog и компютърната мишка XPG Heatshot. Ще бъдат анонсирани и високоскоростните SSD XPG Sage, Indigo и Pearl с PCI-e 4.0 интерфейс и скорост за обмен на данните до 7 000 MB/s.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари