ADATA представи външните твърди дискове HD710 Pro и HD650

0
64

ADATA Technology попълни линията си от външни твърди дискове с две нови устройства – особено здравия модел HD710 Pro и новата версия на бестселъра HD650.

Моделът HD710 Pro се различава от своя предшественик HD710 по защитата от проникване на вода и прах по стандарта IP68 и против удари на военно ниво. Той по-надеждно предпазва данните от злополуки, повреди и превратностите на активния начин на живот. Устройството HD710 Pro се предлага в четири разцветки и обем до 4 ТВ. Моделът HD650 е с красиво черно-синя цветова гама и капацитет до 4 ТВ – това е нова летва за външните твърди дискове с USB-интерфейса.

Предшественика HD710 е получил отлични отзиви при работата под Windows, Linux и Mac OS. Устройството HD710 Pro добавя към това още отлична защита от проникване на вода и прах, което позволява използването на устройството в суровите условия на външната среда. Той превъзхожда изискванията на стандарта IEC IP68 и показва пълна защита от прах, както и от вода при потапяне на двуметрова дълбочина в продължение на 60 минути. В съответствие с изискванията на стандарта MIL-STD 810G 516.6, устройството може да издържа на удари и падания от пет фута височина. В корпуса на HD710 Pro се използва трислойна защита и сензора G-Shock, който прекратява работата на устройството в случай на сътресения. USB-портът е затворен в специален щепсел, който е много лесен за отваряне и затваряне. Също така, в корпуса е предвиден специален отвор за USB-кабела. Моделите с обем от 1 и 2 TB са достъпни в червен, жълт и син цвят, а моделите с обем до 3ТВ/4ТВ имат черен корпус.

Както и в HD710 Pro, новата версия на HD650 също използва трислойна защита и сензора G-Shock. Моделът HD650 се различава с черно-синята си разцветка и може да се похвали с максимален обем от 4 ТВ, което е два пъти повече, отколкото при предшественика. По-рано този капацитет бе достъпен само за обемистите дискове с допълнително захранване, така че новата версия на HD650 установява нов стандарт в комбинация с ефективност, ценност и капацитет, съчетани с общия USB 3.1 интерфейс.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари