Adata представи серията „златни“ компютърни захранвания XPG Core Reactor

1
368

Тайванската компания Adata Technology допълни своето портфолио с ATX съвместими компютърни захранвания със серията XPG Core Reactor, която бе формално анонсирана още миналата година по време на изложението Computex 2019. Серията включва четири устройства с мощност от 550 до 850 W, като всичките захранвания имат 80 Plus Gold сертификат, което означава КПД до 92% в електрическите мрежи с напрежение 230 V при 50% натоварване.

Производителят посочва, че главните особености на новите компютърни захранвания са модулното включване на кабелите, високотемпературните (105°C) японски кондензатори, 120 мм вентилатор с хидродинамичен лагер, дължина на корпуса 140 мм и най-различните защити от нестандартен режим на работа. Налични са защита от претоварване по ток (OCP) и по напрежение (OVP), защита от недостатъчно напрежение (UVP), защита от превишаване на мощността (OPP), защита от късо съединение (SCP), защита от превишаване на температурата (OTP), защита от пикове на напрежението и тока (SIP). Вентилаторът на охлаждането издава максимален шум от 24,7 децибела. При ниско натоварване вентилаторът не спира да се върти, но със скорост едва 660 оборота в минута.

Отделно можем да подчертаем, че гаранцията на тези устройства е цели 10 години.

Лидер в цялата серия е модулът Adata XGP Core Reactor с мощност 650 W и препоръчителна цена $90. Моделите с мощност 550, 750 и 850 W ще излязат на пазара по-късно.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари