ADATA представя външния 3D NAND SSD диск SD600

0
455

ADATA представи своя нов външен SSD диск SD600 с капацитет 256GB и 512GB. С тегло от едва 90 г, той е съвместим с Windows PC, Xbox One, PS4 и Android, като освен това не изисква инсталиране на драйвери. SD600 се предлага в черен и червен цвят и е изработен от устойчиви материали, което го прави подходящ за активни хора със спортен дух.

 

Повече място за съхранение и висока производителност

SD600 идва не само с атрактивен дизайн, но и предлага примамливи скорости на четене (440MB/s) и запис (430MB/s). Наличната 3D TLC NAND флаш технология предлага по-висока плътност, по-дълъг живот на устройството и повече издръжливост в сравнение с предходните 2D модели. SD600 идва с наличен DRAM и SLC кеш, благодарение на което устройството не забавя скоростта на работа, дори при висока натовареност, позволявайки на част от диска да фунционира в pSLC (pseudo single-level cell) режим – последното, особено полезно при извършването на задачи с висок приоритет.

Висока степен на мобилност

Стилният и със спортно излъчване SD600 тежи само 90 г и е лесно преносим във всяка ситуация, а свързването му с други устройства става посредством USB 3.1. Външният диск на ADATA предлага пълна съвместимост с Windows, Xbox One, PS4 и Android-базирани устройства, като освен това не изисква инсталацията на специални драйвери. Устойчивите материали, от които е изграден, предпазват в случай на изпускане, удари и заливане.

 

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари