Тайванската компания Adata Technology съобщи за предстоящото излизане на пазара на нова линия твърдотелни дискове под името XPG Gammix S11. Устройствата от тази серия са във форм-фактор M. 2, имат поддръжка на протокола NVMe 1.3 и могат да се похвалят с предварително монтирани радиатори.

Дисковете Adata XPG Gammix S11 са изготвени на базата на 64-слойна 3D NAND ТСХ флаш-памет и се предлагат във версии с обем 240, 480 и 960 GВ. В качеството на интерфейс за предаване на данните се използват четири линии PCI Express 3.0, а скоростта за последователно четене и запис достига съответно до 3200 и 1700 Mbit/s.

Максималният брой операции с произволни блокове с обем 4 KB е 320 хиляди IOPS при четене и 280 хиляди при запис. Предварително инсталираният радиатор, според собствените тестове на Adata, помагат за понижаване на температурата на SSD примерно на 10°C.

NVMe дисковете Adata XPG Gammix S11 са придружени с петгодишна гаранция от производителя и ще започнат да се доставят до официалните търговци съвсем скоро. Препоръчителната им цена ще бъде обявена по-късно.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари