Aerocool официално представи стилния геймърски корпус Cylon

0
169

Тайванските специалисти на Aerocool добавиха на официалния си сайт нов корпус от серията PGS-V. Решението е в Mid-Tower формат и ще зарадва своя собственик със стилен дизайн, цветно осветление и добра функционалност. Шасито носи името Aerocool Cylon и е изпълнено изцяло в черен цвят с оригинален преден панел, където от горе до долу по диагонал се простира елемент на RGB LED подсветката, който поддържа 13 режима на осветление.

Страничният панел в този случай има акрилно изпълнение, което позволява да се виждат намиращите се вътре компоненти на системата. За поставяне на захранването в долната част е предвидено специално закрито отделение, в което също така има място за две 3,5-инчови устройства. Интерфейсният панел се намира отгоре и тук е изведен за бърз достъп един USB 3.0, чифт USB 2.0, два аудио-конектора и слот за SD-карти.

Моделът Aerocool Cylon има съвместимост с дънните платки ATX/micro ATX/mini-ITX, възможно е поставянето и на графични карти с дължина максимум 371 мм и процесорни охладители с височина до 155 мм.

Ако говорим за охлаждането на намиращите се вътре компоненти, то в предната част е възможно поставянето на три 120-мм вентилатора или 240-мм радиатор за течно охлаждане. Чифт 120-мм вентилатора е възможно да се поставят отдолу и един отгоре. В комплекта, потребителите ще открият един заден 120 мм вентилатор, а  вентилационните отвори на кутията са покрити с прахови филтри.

Корпусът Aerocool Cylon е с линейни размери 198 x 413 x 459 мм и тежи 3,8 кг.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари