AeroCool представи двустепенния корпус Cube Qx-2000

0
9

Компанията AeroCool съобщи за разширяването на своето семейство от компактни компютърни корпуси Blue Label (PGS-Q) с модела Qx-2000 от новата серия Cube, предназначен за създаването на високопроизводителни системи за геймъри и ентусиасти.

Устройството притежава двустепенна структура, което е конструирано във форм-фактор Cube Tower, чиито размери са 240x300x391 мм. Дизайнът позволява изолирането на компонентите на системата и ефективното отвеждане на топлия въздух от корпуса, като в допълнение, тук може да се използват дънни платки във форм-фактор Micro-ATX, видеокарти с дължина до 300 мм и захранващ блок с дължина до 160 мм (препоръчителна дължина 140 мм и дизайн без модулна кабелна система). Устройството е конструирано от 0,6-милиметрова студено валцувана стоманена ламарина и позволява безвинтов монтаж на системата. В допълнение, в корпуса е налична възможност за добавянето на два 5,25-инчови устройства, два вътрешни 3,5-инчови твърди диска и едно външно 3,5-инчово устройство картрийдър. На предния панел са разположени два порта USB и звукови конектори, а за охлаждането на компонентите на системата се използва един 120-милиметров вентилатор на предния панел, който поддържа възможност за превключване на цветовете на осветлението (червен и син) и скоростта на въртене (низка, средна и висока), като в допълнение в корпуса са предвидени места за поместването на още три 80-милиметрови вентилатора.

Компанията AeroCool вече е започнала доставките на корпуса Cube Qx-2000 на своите дистрибутори, като устройството ще бъде пуснато в продажба много скоро за цена от около $80.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари