16.5 C
София

AeroCool с нов компютърен корпус Vs-4 за геймърите

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Компанията AeroCool разшири продуктовата си гама от компютърни шасита с представянето на устройството Vs-4, което е насочено към геймърите.

Представеният продукт е произведен от стомана SGCC с 0,5 мм дебелина, във форм-фактор Mid Tower. Външната и вътрешна част са в черно цветово изпълнение. Този модел поддържа възможността за инсталиране на дънни платки във формати ATX и Micro-ATX, до четири 5,25-инчови външни устройства, пет 3,5-инчови твърди диска или SSD и до седем разширителни карти. Максималната дължина на видеокартата може да бъде до 290 mm със стандартна инсталация, или до 430 mm, когато се премахне бокса за твърдите дискове. Устройството идва със един 120-мм вентилатор, инсталиран на задния панел. В допълнение, потребителят може да монтира един 120-мм вентилатор в предната част и два 120-мм вентилатора на страничния панел. Също така, в задната част на шасито присъстват специални отвори предназначени за инсталирането на маркучи за водно охлаждане . Мястото за захранващия блок е предвидено в долната част на корпуса, а на предния панел са изведени два USB 2.0 порта и два аудио-жака за слушалки и микрофон.

Очаква се, че компютърният корпус AeroCool Vs-4 ще бъде пуснат на пазара съвсем скоро на препоръчителна цена от около $ 60.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини