Akasa анонсира вентилатора Vegas X7 с поддръжка на ASUS Aura и MSI Mystic Light

0
164

Асортиментът на тайванската компания Akasa бе попълнен с нов вентилатор във формат 120 мм, носещ името Akasa Vegas X7 (AK-FN093). Устройството е с линейни размери от 120 х 120 х 25 мм и е базирано на съчмен лагер, предлагайки на потребителите поддръжка на фирмената подсветка Vegas LED с възможност за изобразяване на повече от един милион цветови нюанси, както и поддръжка на множество режими на светене.

За основно предимство на вентилатора пред конкурентите, азиатският производител назовава съвместимостта му с технологиите ASUS Aura Sync и MSI Mystic Light Sync, които позволяват синхронизиране на подсветката с режимите съответно на продуктите на ASUS и MSI. За това Akasa Vegas X7 е оборудван с отделен 4-pin RGB LED конектор.

Устройството включва в конструкцията си анти-вибрационни тампони и работи с постоянна скорост на въртене от 1200 об/мин, създавайки въздушен поток от 41,9 CFM. Представеният вентилатор се характеризира още и със звуково налагане на ниво 23,2 dВ. Захранването на вентилатора се извършва чрез 3-пинов конектор, а средното му време за безотказна работа е около 30 хиляди часа.

Датата на постъпване на продукта в продажба, както и цената му все още не са обявени от производителя.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари