Akasa показа серията захранващи блокове CobraPower и CPU-охладителя Venom IV

0
24

Akasa показа новия си процесорен охладител, който постепенно ще се появи по рафтовете на магазините под името Venom IV. Устройството е запазило основните черти на предишните представители от серията – конструкцията тип кула, включваща плътен масив от алуминиеви пластини с оригинално сечение, които ще осигурят по-добро отвеждане на топлината. Алуминиевият радиатор по цялата си височина е пронизан от четири 6 милиметрови медни топлинни тръби, които тръгват от голяма масивна база.

Обдухването на тази конструкция се осигурява от 120-мм S-flow вентилатор с жълта и черна рамка, но за съжаление скоростните му показатели не се съобщават от източника. Другите характеристики на процесорния охладител Akasa Venom IV все още не са разкрити, но вече знаем, че новият продукт ще е съвместим с процесорните гнезда Intel LGA115x, LGA1366, LGA2011 и AMD AM3+/AM3, FM2/FM1.

Що се отнася до новата серия от модулни захранващи блокове CobraPower, то Akasa представи модели с номинална мощност от 650, 750 и 850 вата, които се характеризират с енергоефективност от 82% (рейтинг 80Plus) и са снабдени със специални оплетки на кабелите. Тук е налице само една 12V линия, а за охлаждането на компонентите се използва голям 135-мм вентилатор. Системните охлаждания са снабдени с фиксираните конектори 24-pin ATX и 4+4-pin EPS, както и със сменяемите PCIe, SATA и Molex.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари