Almond – рутерът на Securifi снабден с touch-screen вече се предлага в Amazon

1
69

Настройването на безжичните рутери не винаги е толкова лесна работа. Да не говорим, че трябва да търпим присъствието на грозноватите кутии на устройствата в стаята.

Изглежда обаче, че тайванската компания Securifi е намерила възможно решение на споменатите неудобства. Техният нов рутер – Almond - променя познатото ни „лице“ на тези устройства и начина по който хората настройстват устройствата.

Securifi представи първият в света touch-screen безжичен рутер. Almond ще позволи на притежаващите го да го конфигурират без помощта на компютър, което прави процесът по настройката му лесен и за не толкова подготвените в техническо отношение потребители.

Устройството притежава 2.8-инчов пълноцветен тъч-скрийн дисплей, поддържащ 320×240-пикселова резолюция и има wi-fi обхват от 100+ метра. Производителят обмисля възможността да направи възможно инсталирането на различни приложения в устройството, като да речем такова, което дава данни за атмосферните условия.

Началото на Securifi беше дадено в началото на тази година (през януари).

Almond е първият продукт на компанията. Той ще се предлага на цена от 79.00 долара и може да се закупи от Amazon от тази седмица.

Характеристики:

Безжична свързаност:

802.11 b/g/n, 300 Mbps MIMO

Touch Screen:

2.8?, 320 x 240

Security:

WEP, WPA, WPA2

Range:

100+ Meters

Processor:

384MHz, MIPS Architecture:

Ports:

1 WAN, 2 LAN

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари