Amazon готвят четири разновидности на Kindle Fire 2

0
29

Както ви уведомихме още миналия месец, в индустрията все по-упорито се говори, че в края на юли Amazon ще анонсират второто си поколение таблети Kindle Fire. От фирмата NPD DisplaySearch подкрепят този слух и го допълват с още нова информация, която, по техни думи, е взета от източници заети в производството на същите тези таблети.

Фирмата твърди, че Kindle Fire 2 ще се предлага в четири разновидности: 7-инчов модел с резолюция не екрана 1024 х 600 и без камера, 7-инчов с резолюция 1280 х 800 с камера, 7-инчов с резолюция 1280 х 800 с камера и 4G и, накрая, 8,9-инчов с 1920 х 1200 резолюция. Първите два са насрочени за производство през август, третият – през септември, а четвъртият – през четвъртото тримесечие на годината.

Ако информацията се окаже вярна, Google има за какво да се тревожат. Въпросният четвърти модел ще бие Nexus 7 поне по два параметъра – резолюция на екрана и поддръжка на 4G. Що се отнася до дисплеите на новото поколение Kindle Fire, те по всяка вероятност ще са същите като този на Nexus 7 – с плътност на пикселите от 216 ppi.

Макар че тази плътност остава по-малка от 264-те пиксела на инч в последния iPad, анализаторите са на мнение, че всяка плътност над 200 ppi се счита за конкурентноспособна. Напомняме, че оригиналният Kindle Fire има плътност на пикселите от 170 ppi.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари