Amazon разчистват място за нов Kindle

0
16

Когато по-старите модели от даден продукт започнат да се пускат на промоция, това е явен знак, че е на път да посрещнем ново попълнение от серията. Такъв трябва да е случаят с четците на Amazon Kindle. Онлайн магазинът стартира промоция, в рамките на която определени потребители ще могат да си купят Kindle на цена достигаща едва до $47.

Разбира се, промоцията има доста условия, не всички от които бихме покрили. Първо, въпросното 40% намаление важи само за собственици на карта Amazon.com Rewards Visa и второ, всеки собственик на такава карта има правото само на един промо код. Промо кодът е KINDLE40 и се вписва в секцията Gift Cards & Promotional Codes към края на поръчката.

Тук трябва да отбележим, че в промоцията влизат само първите модели Kindle, които са без тъчскрийн. Моделът с реклами, който досега струваше $79, ще се продава за $47, този без реклами – от $109 ще бъде намален до $65. В промоция са и някои аксесоари за четеца. Калъфът Kindle Lighted Leather може да се поръча за $36 вместо за досегашните $59,99.

Промоцията важи до 15 август. Дали обаче тази дата може да се приема като индикация, че тогава ще посрещнем следващия Kindle, е малко вероятно.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари