AMD анонсира обновени настолни и мобилни платформи

0
28

Компанията AMD анонсира пълно обновление на своите настолни и мобилни платформи, базирани на технологията VISION. Отбелязва се, че новите мобилни платформи ще притежават повишена енергоефективност и ще позволяват до осем часа автономна работа при ноутбуците, без да ги ощетява от към производителност. Новите платформи ще се отличават с привлекателни цени за крайните потребители, както в масовия сегмент така и в средата на ултратънките ноутбуци.

Отбелязва се, че технологията AMD VISION ще улеснява процеса при избора и покупката на компютърна техника, като ще фокусира вниманието на потенциалния потребител върху името на компютъра или ноутбука, а не върху техническите му спецификации, които за болшинството от потребители не са достатъчно понятни и по скоро объркват клиента при избора му. Така VISION позволява висока производителност на графичната подсистема в компютърните устройства, което е изключително важно за болшинството от потребители, като според статистиката през 2009 година, 96 милиона човека са закупили компютри с намерение да ги използват за различни цели.

Отбелязва се, че новите настолни платформи са предназначени за използване в масовия сегмент, а компютърните ентусиасти ще получат по-висока производителност от своята система, като според информацията, много скоро партньорите на AMD ще започнат представянето на собствени мобилни и настолни компютри базирани на обновената платформа.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари