AMD дава безплатни Athlon 200GE за обновяване на UEFI в старите дъна

2
967

Компанията AMD помага на потребителите, закупили дънна платка с чипсетите B450 и X470, които искат да поставят на нея някои от новите 7 nm процесори Ryzen 3000. За тази категория купувачи компанията предлага безплатни комплекти, включващи процесора Athlon 200GE и въздушно охлаждане за него. Идеята е потребителят да постави този процесор на своята дънна платка и да обнови UEFI, понеже новият Ryzen 3000 процесор не може да работи със стария UEFI.

Комплектът се дава за срок от 10 дни, след което процесорът трябва да бъде върнат на AMD. Охладителят се подарява и е безплатен. За оформяне на заявката за получаване на този комплект е необходимо да бъдат изпратени снимки на новия Ryzen 3000 процесор, на дънната платка с въпросните чипсети и касовите бележки от закупуването на тези компоненти, включващи серийните номера на процесора и на дъното.

След като заявката бъде одобрена, хибридният процесор Athlon 200GE се изпраща на потребителя с предварително заплатена обратна доставка. Желаещите да получат безплатния комплект трябва да посетят специално създадената уеб страница, да въведат своите данни за контакт и необходимата информация за компонентите, а в полето Problem Description е необходимо да се въведе Boot kit required.

AMD не уточнява как ще процедира с потребителите, които откажат да връщат безплатния процесор Athlon 200GE.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Ебачев
Ебачев

Евала!

През това време Интел нервно пуши в ъгъла.

/No pun intended

😀 😀 😀

Арнолд Шварц е негър
Арнолд Шварц е негър

Ааа пушат те, те направо са си ИЗпушили и изгърмели от всякъде с мизeрнитe им процесорчета недочертани..