AOC пусна монитора Aire iPlay с вградена док-станция за iPod и iPhone

0
19

Добре известният производител на компютърни монитори AOC предлага решения за почти всички групи потребители. Днес, разработчикът представи своя нов дисплей, носещ името Aire iPlay. Устройството е в 23-инчов форм-фактор и е интересно предимно с наличието на док-станция за свързване на портативни устройства като iPod и iPhone. Тази станция ще позволява презареждане на включените в нея устройства, както и слушането на музика, записана върху паметта им. В допълнение, производителят съобщава, че монитора е способен да предава на екрана си входящи повиквания, съобщения и електронна поща.

AOC Aire iPlay е с тънък корпус (12.9 мм), номиналната резолюция на дисплея е 1920 х 1080 пиксела (съотношение на страните 16:9), времето за реакция на матрицата не надвишава 5 мс, а динамичният контраст е със съотношение 50000000 : 1. В самия монитор присъстват два високоговорителя с обща мощност от 10 вата, които предоставят поддръжка на технологията за обемно звучене SRS Premium, а на задния панел е на разположение видео-входа HDMI.

Мониторът поддържа потребителския интерфейс UI Screen +, позволяващ контролиране на до четири работни зони, присъства и вградено меню iMenu, чрез което може да се управляват изображенията с помощта на компютърна мишка. Цена на AOC Aire iPlay е $ 280.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари