AOC с нови премиум гейминг монитори AGON

0
28

Тази година AOC отново ще представи избрани модели гейминг монитори на предстоящото изложение Gamescom. От 25-инчови дисплеи с честота на опресняване 240 Hz и технология FreeSync или G-SYNC за почитателите на състезателните видеоигри до завладяващите извити модели с големина на дисплея 35″ и съотношение 21:9 при резолюция 1080p или 1440p, продуктовата линия AGON на AOC предлага подходящ монитор за нуждите на всеки геймър. С новите попълнения AOC подчертава стремежа си да продължи да укрепва позициите си на световния пазар на гейминг монитори.

Този път посетителите ще могат да изпробват новите представители от линията AGON, които предстои да бъдат пуснати в продажба по-късно през година. На първо място – извит дисплей с време за реакция на пикселите 0.5 милисекунди, 165 Hz честота на опресняване, резолюция 1440p и технология HDR. Освен това ще бъде показан 27-инчов модел с резолюция 4K UHD, 144 Hz честота на опресняване и HDR технология.

HDR (High Dynamic Range) е най-новото технологично подобрение при мониторите, което позволява възпроизвеждане на изображения с невероятно високи нива на контраста, доближаващи се до възприятието на човешкото око. Най-новите гейминг конзоли, които предстои да бъдат пуснати в продажба, както и новите графични карти, напълно поддържат HDR и 4K. С тези нови монитори медиите за първи път ще се докоснат до серията AGON 3, при която дизайнът е напълно променен.

Един от пуснатите в продажба модели AOC AGON, който може да бъде изпробван на щанда на Sound Blaster: AOC AGON AG352QCX
AOC ще бъде представен на три щанда: на Games Industry Business Lounge, на щанда на Sound Blaster, както и на този на Media Markt.

Посетителите могат да тестват 24.5-инчовия 240-херцов FreeSync модел AG251FZ, извитият 35″ AG352QCX и 27″ FreeSync 144 Hz дисплей AG271QX на щанда на Sound Blaster.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за