Apophis – флаш памет за повече от $1000

0
31

Флаш паметите са едни от най-популярните и достъпни като цена устройства, които ползваме почти всекидневно. Моделът, който ще ви представим днес, обаче не попада в тази категория. Компанията ZaNa Design анонсира флаш паметта Apophis, която струва повече от $1100.

Високата цена на устройството се обяснява с факта, че в нея са вградени парченца от истински метеорити. Разбира се, това не би било достатъчно, така че, за всеки случай, във всеки един модел има и по-един вграден диамант. В направата на устройствата е използван и материалът African Black Wood, който се счита за особено висококачествен.

Що се отнася до спецификациите на продукта, те не са нищо кой знае колко особено. Флаш паметта е съвместима с технологията USB 3.0 и има вградена памет от 64GB. Интересното е, че при покупка бихме получили доживотна гаранция, така че ако й се случи нещо, когато и да е в годините напред, да може да ни бъде заменена.

Устройството ще се продава в две разновидности. И двете имат вградени диамант и парченца метеорит, но едната е по-евтина от другата. В тази, която струва $1130, има и сребро, а в другата, с цена от $1990 – 19-каратово злато.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари