Apple днес представя бюджетния ePad за студенти

1
821

Днес, 27-ми март в Чикаго, Apple ще проведе традиционната пролетна презентация, посветена на проектите в образователната сфера. Предполага се, че компанията ще предложи и серия от устройства за студенти и ученици, сред които — бюджетният таблет ePad.

Apple е решила да се посвети на своята традиционна пролетна презентация в образователната сфера, така че мястото на провеждане на събитието, което ще се състои днес на 27 март, не е случайно избрано от един от среднообразователните училища в Чикаго. По мнение на експертите, изхождайки от обявената тема на изложението, Apple ще представи серия от продукти за учениците, както и техните учители.

Преди дни в Мрежата се появиха снимки на бюджетния таблет ePad, който може би ще бъде представен пред широката общественост днес вечерта, по време на презентацията. Ако се вярва на информационните течове от страна на Apple, то компанията отдавна е планирала пускането на достъпни таблети, чиято цена е около 330$. Устройството ще се появи в необичайни за Apple цветове: тюркоаз и каки. Очаква се, че по време на изложението посетителите ще видят и iPhone SE 2, както и iPhone X в червен цвят от серията Product RED.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари