Apple започна продажбите на ремонтирани и възстановени iPad Pro с до $160 отстъпка

0
25

Apple предложи на пазара ремонтирани и напълно възстановени модели 12,9-инчови iPad, които излязоха през есента на миналата година. Размерът на отстъпката достига 15% и е възможно да се икономиса немалка сума със закупуването на вече използвано устройство.

 

Apple дава официална гаранция за незабавна подмяна на неизправния портативен компютър с нов. През изминалата година Apple натрупа немалко 12,9-инчови таблети, които след това бяха обновени.

Apple указва, че представените в нейния онлайн магазин iPad Pro и отбелязани като refurbished устройства са преминали цялостна експертиза за качество, през каквато минават всички ремонтирани устройства, предложени от корпорацията като втора употреба. Всеки възстановен iPad получава едногодишна гаранция.

 

Ремонтираният и възстановен iPad Pro с Wi-Fi модул за безжична връзка и 32 GB флаш-диск се продава при цена $679. Това са 15% отстъпка или $120 по-малко в сравнение с новия таблет. Предлагат се модели с три цвята на корпуса – златист, сребрист и сив.

 

Предлагат се и модели iPad Pro със 128 GB флаш-диск. Тяхната цена е $809 и това е модификация „само с Wi-Fi“ но с увеличена постоянна памет. Отстъпката в цената на това устройство е $140 или 14%. Ремонтиран iPad Pro с поддръжката на LTE мрежи струва $919 или със $160 по-малко.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за