Apple обмисля да издаде два нови iPad таблета тази година

4
382

Последните няколко дни Apple активно контактуваше с Азиатската икономическа комисия (ЕСС), за да реализира излизането на два нови iPad модела. За момента те са известни само с партидните номера A2200 и A2232 и най-вероятно ще са вариации на новия 10,2-инчов iPad (който от своя страна измести стария 9,7-инчов таблет). С това Apple ще пусне на пазара цели седем различни iPad модели за 2019-та година. Всеки един от тях работи под управлението на новата операционна система iPadOS 13 (производна на iOS).

Все още не е ясно какво ще отличава новите мобилни устройства, но се спекулира, че Apple желае да направи големи промени върху тях до края на годината. Не е ясно и кога таблетите ще бъдат официално представени. Според Минг-Чи Куо, прочут Apple аналитик, Apple проектира един обновен iPad mini и два нови iPad Pro модела, които трябва да излязат през четвъртото тримесечие на годината. Възможно е с техния дебют да изчезнат някои модели, по същия начин, по който Apple спря да продава 12-инчовия MacBook и старото поколение MacBook Air.

Apple планира да изнесе грандиозно хардуерно събитие през септември, когато ще покаже много нова техника. Тогава компанията вероятно ще представи новите iPhone-и, смарт часовника Apple Watch и дори някои нови iPad таблети. Засега не се знае къде ще протече предстоящото Apple събитие.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
3 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Бесен язовец на оня с коня
Бесен язовец на оня с коня

На изгнилата ябълка отпадъците, за кpeтeни..

Питанката
Питанката

Да ми ядеш изгнилата ябълка, боклук…

Георги
Георги

Най-големият кретен винаги първи се обажда

Арнолд Шварц е негър
Арнолд Шварц е негър

Хахахах баси нeщaците се обадиха тука, то изгнилата ябълка е за такива мaлoyмни балъци кат вас, приятно ползване на бoклyците им ;)..
Питанка да те изнасилят двама нeгъpa пpoшляк..
Лaйнaтa ги ядеш, ти ти си направо една сeптична яма, пeдepacт…