Apple планира евтин 23″ iMac до края на 2020

3
366

Появи се нов слух, който предполага, че Apple може да работи върху достъпен 23-инчов настолен iMac, който може да бъде представен през втората половина на 2020 година.

Към момента вариациите на настолния компютър на Apple iMac са от 21,5 инча и 27 инча, така че този планиран 23-инчов компютър може би ще стои по средата между двата модела, както от гледна точка на размери, така и по спецификации и цена. Някои обаче предполагат, че Apple е напът да замени досегашните най-евтини 21″ компютри с 23″.

Слухът е докладван от китайския портал China Times и споделен от потребителя Mac Otakara, който предполага, че 23-инчовият iMac, който се подготвя, ще бъде с почти същите технически характеристики и габаритни размери като 21-инчовия, с основна разлика в съотношението на площта на екрана към предния панел – самия дисплей ще бъде по-голям, без размерите на корпуса да се увеличават чрез намаляване на страничните рамки, които обгръщат екрана.

Ще следим за допълнителна информация

За съжаление няма повече информация, която да споделим за този слух, нито имаме някаква представа или предишни факти, за които да се хванем дали е достоверен или не. Последната актуализация на гамата Apple iMac е от месец март 2019 г. и определено не би било изненада, ако към края на 2020 г. Apple освежи колекцията си.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари